logo-image

Anlita en bra mekanisk verkstad

Är ni i behov av frästa detaljer, bearbetningar och annat, så kan det vara bra att vända er till en mekanisk verkstad. En sådan är Axido. Läs mer om dem på axido.se. De är just en mekanisk verkstad som sysslar med svarvning, fräsning, kuggfräsning samt en hel del annat. Axido har många års erfarenhet. Det kan vara smart att vända dig till dem om du har behov av sådana detaljer som de tillverkar. De erbjuder även kostnadseffektiva förslag och produkter. På detta företag så jobbar ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar. 

Många bra tjänster

Denna mekaniska verkstad kan hjälpa dig och ditt företag med att ta fram detaljer, samt produkter som du behöver ha till olika saker. Bland annat så sysslar de med svarvjobb och fräsjobb samt att de även tillverkar kuggar. De har CNC styrda fräsar och maskiner att jobba med. De är en mycket modern verkstad.

Mycket av tillverkningen hos detta företag är automatiserad så det går att göra produkter under natten med. Det innebär att det blir mycket kostnadseffektivt.

Axido jobbar med flera olika sorters material. Bland annat rostfritt stål och brons- och mässingslegeringar. Hos dem kan du få hjälp med svarvning av olika material samt även fräsning av olika material.

Om du vet med dig att ditt företag har behov av att vända er till en mekanisk verkstad, se då till att besöka Axidos hemsida och se om de kanske är rätt företag för er och de produkter som behövs där!

12 May 2022