logo-image

Behöver ditt företag transportutrustningar?

Det är idag många branscher och företag som har behov av transportutrustningar. Det eftersom att de har saker som måste flyttas från ett ställe till ett annat. Det är ofta tunga saker som inte bör lyftas, bäras eller transporteras manuellt. Om ni har det på det viset, så kan det vara smart att satas på conveyor system som är ett slags transportörsystem. Ett conveyorsystem är ett samlingsnamn för en mängd olika lösningar kring transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess. Det ingår därmed även andra saker så som ransportband, rullbanor, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Olika varianter av transportörsystem

Om ni har behov av ha transportörsystem så kolla in företaget vecto.com och läs mer om hur de kan hjälpa er. Hos dem finns det bland annat conveyorsystem som hänger i taket. De har även sådana som kan monteras på upphängningstolpar/galgar samt varianter som är stående på golv. Sedan så kan detta företag även erbjuda andra bra produkter som ni kan ha nytta av i just er verkksamhet. Hos Vecto finns det bland annat rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare och så vidare. De erbjuder även totala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik. Det som enskilda moduler, eller som nyckelfärdiga anläggningar. 

Det kan vara bra att satsa på dessa produkter så att er arbetsplats blir mer ergonomisk. Det är allt för många som sliter ut sig genom att bära tungt på jobbet.  Men satsar ni på bra transportutrustning så kan ni undvika att det sker på er arbetsplats. Så se till att ni kollar in dessa bra lösningar. 

8 Jul 2022