logo-image

Billig och bra kontorsstäd

Vid ett stort båtvarv finns en hel del kontor. Därifrån sköts allt administrativt. Där finns telefonväxel, ekonomiansvariga, cheferna, sekreterarna och posten. Personalen som arbetar på kontoret behöver bra arbetsmiljö, rent, snyggt och trevligt! Då är det bra att anlita kontorsstädning med den rätta attityden. En som har just det är Städenergi, de har kontorsstädning i Stockholm.

Rent och fint

Med kontorsstädning menar de att de då dammsuger alla golv och golvmattor, tar med mopp, stryker rent från fläckar på speglar, lister och dörrar, tömmer papperskorgar, gör rent toaletter och kök och de gnor på till du som kund blir nöjd. Det är ju bra. Det finns företag som har sänkt sina priser så mycket att de knappt städar, med logiken "priserna är så låga, att kunderna får det de betalar för", vilket ger att det visserligen är billigt, men inte rent efter att de har städat. Och då är det ju ingen meningen att låta dem städa, eller hur? Lite ironiskt är det hela, eller hur? Har ni varit med om liknande? Kommentera gärna!

Städenergi kommer med härlig energi

Städenergi har blivit vår städpartner, eftersom de har lärt känna oss och våra behov, för vår del är det viktigt. Det har visat sig att de är det de heter; de har en väldig energi - och kommer på gott humör när de är hos oss. Det gillar vi! Att få så bra kontorsstädning har höjt arbetsmiljön, vilket är av största vikt då personalen befinner sig på kontoret största delen av sina arbetsdagar där.

16 Jun 2017