logo-image

Bra hotell i Göteborg

Om det är så att du ska åka till Göteborg, på semester, eller i affärer, så är det ju bra att hitta ett lämpligt boendealternativ. Det finns idag många bra hotell i Göteborg att välja på. Det du ska fundera på, det är om du föredrar lyxigt boende, ett boende som är prisvärt eller om det är ett måste att det ligger inom ett visst avstånd från något.

Tre bra hotell att välja mellan

Söker du hotell Göteborg på nätet, så kommer du att få upp ett ganska gediget utbud av hotell. Vi tänkte här tipsa om tre olika bra hotell i Göteborg du kan välja att bo på.

Ett riktigt bra hotell, det är Hotel Riverton. Det är ett designhotell som ligger beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Hotellet har många bra rum, restauranger, spa och gym. 

Ett annat bra hotell, det är Hotel Pigalle, som är ett boutiquehotell med tema Paris. Hos dem finns det 60 olika rum att välja på, en restaurang med hög standard samt en härlig bar på taket.

Upper House är ett lyxigt alternativ, som finns på 25:e våningen i Gothia Towers och rymmer ett litet antal rum och sviter. Bor du här så har du automatiskt tillträde till spa och premiumfrukost samt att du kan ta ett dopp i poolen som har en glasbotten och hänger i luften 20 våningar över marken. 

Bo bra i Göteborg

Du kan bo på vilket hotell du vill i Göteborg, samt att det även finns vandrarhem, campingar samt andra typer av boenden.

27 Jun 2022