logo-image

En bra bil

När man bor i Göteborg så behöver man i regel en bil. Göteborg är Sveriges näst största stad och avstånden är ibland ganska långa. Visst är kollektivtrafiken välutvecklad och hyfsat pålitlig, men inget slår att ta sig fram snabbt och smidigt för egen maskin, särskilt om man har en bit till jobbet och dessutom måste hämta och lämna barn stup i kvarten.

En bil för alla smaker

Skoda är en suverän bil för den som vill ha en snygg och prisvärd bil att köra omkring med i Göteborg. Skoda är tåliga bilar och det finns modeller för alla behov och preferenser.  I Ystad finns en Skoda återförsäljare som erbjuder ett stort utbud av Skodabilar - både nya och begagnade.

 

 

 

En tripp ner till Ystad är alltid trevligt, det tar dryg tre timmar i bil från Göteborg, men tågkommunikationerna är också smidiga, man byter bara tåg i Malmö. Ystad är en trevlig stad på många sätt så man behöver inte se turen bara som en resa för att besöka sin Skoda återförsäljare. Skoda återförsäljaren i fråga heter Michelsens Bil och är en uppskattad bilhandlare i södra Sverige. Alla som köper Skoda har hört talas om den, även om de köpt sin Skoda från en annan återförsäljare.

Välj en specialiserad bilhandlare

Om man vet vilket bilmärke man vill ha så gör man alltid klokt i att handla den från en specialiserad återförsäljare. Då garanteras man att bilen man köper är i gott skick och nogrannt genomkollad, detta är särskilt viktigt när man köper en begagnad bil.

27 Apr 2016