logo-image

En heldag för frugan

Jag älskar verkligen min fru och därför har jag slagit på stort för att fira vår bröllopsdag. Det är vad vi grabbar skulle kalla för helrenovering, men till gumman säger jag ju inte det. Det jag har köpt är en hel dag på en skönhetssalong och antingen så blir hon jätteglad, eller så får jag en smäll på truten för att hon tror att jag tycker hon är ful och behöver fixas till. Det sista kommer inte hända, det vet jag men det är ju lite kul att skoja om det. 

Från topp till tå

Det som ingår är att få en klippning, massage, vaxning, pedikyr, manikyr och sedan en sminkning av proffs. Jag tror hon kommer att gilla den här gåvan faktiskt för det var ju hennes egen sökhistorik på datorn som gav mig den här idén. Hon hade letat efter vaxning i Göteborg, och sedan klickat vidare på olika salonger hon hade hittat. Så jag vet ju att detta är något hon vill göra. Annars ahde jag aldrig vågat ge henne en sån present. 

Men jag då?

Nej, jag skippar nog vaxningen och det där. Jag tar istället en dag i badhuset med lite bastu och kanske en bärs eller två. Sen när gumman är klar så går vi ut på stan och äter en god middag. Tänkte mig Sjömagasinet eller så tar vi en kinakrog och äter lite friterat, det var ju länge sedan. oavsett så blir det en bra dag, det tror jag.  

 

19 Apr 2019