logo-image

Har du läckage i din tryckluft?

Är det så att du har problem med läckage i ditt tryckluftssystem? Då kan det vara bra att göra en läckagesökning. Läckage är inte så bra att ha, eftersom det är ett stort slöseri på energin i tryckluften. Du kan spara en hel del energi och kostnader på att söka efter läckaget så att du kan täppa igen det. Det kan vara smart att satsa på att ha en läcksökare av något slag, för att göra läckagesökning lite då och då. Det finns många bra mätinstrument att välja på som passar olika bra för olika typer av tryckkluftssystem.

Mäta flöde

Inom industrin kan det även vara bra att mäta flöden av olika slag, med hjälp av en flödesmätare. Du kan hitta flödesmätare och mätinstrument för läckagesökning hos CS Instruments. Detta företag har en mängd bra verktyg och instrument som de själva har tagit fram. De har utvecklat dem på ett bra sätt. De erbjuder mätinstrument för gas och för komprimerad luft. Deras mätteknik är innovativ och de har en mängd bra produkter i sitt sortiment. 

Företaget i sig grundades 2002 och det av Christian Schuldt och Wolfgang Blessing som lika aktieägare / verkställande direktörer. Blessing var redan innan en specialist på tryckluftsbranschen resp. industriell mättekni. 

Alla produkter som de har, med få undantag är utvecklade, tillverkade och kalibrerade i Tyskland. Det är smart att satsa på dessa typer av mätinstrument till ert företag, så att ni kan minska era kostnader på ett bra sätt.

8 Jun 2021