logo-image

Populärt med projekt

 

Den som vill vidareutbilda sig inom projektledarskap utan en dyr utbildning, ta ledigt från jobbet, kanske tar studielån kan gå en intensivutbildning. Ofta startar företagen olika projekt som ska genomföras för nya verksamheter eller fördjupande projekt. Om man är osäker på hur projektet ska bli permanenta eller enbart en gångs händelser då kan det vara bra att anlita någon som redan sitter inne med relevant kunskap, än att rekrytera någon utifrån som måste sätta sig in i verksamheten. Behöver företagen en projektledarutbildning kan de anlita Ledarskap & Projekthantering.

Gör en anpassad undervisning

På Ledarskap & Projekthantering ger de utbildning i projekthantering och arbetar man med egna projekt under utbildningens gång för att lära sig i fas med projektets gång. De har 14 dagar mellan utbildningstillfällena för att möjligheter till tid och ger möjlighet och tid att reflektera över det som de lärt sig och som kan vara bra. Efter utbildningen får deltagarna fri support av sina lärare under resten av projektet och ledarskapet.

Flest nöjda kunder

Ledarskap & Projekthantering har fått ett 4,7 poäng av 5 möjliga. Det är det högsta snittet på recensionerna som gjorts bland tidigare deltagare på nätet. I höst har de kursstarter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar och, eller i Karlskrona. Där kan man anmäla dig på nätet.

25 Aug 2017