logo-image

Serva hydrauliken regelbundet

I våras lärde vi oss den hårda vägen att det alltid är bra att se över hydraulik innan det är för sent. Den gången gick ju allt bra och vi fick tag i en ny slang och kunde göra färdigt. Men det är inte alltid det blir så. Om en hydraulpump pajar vid fel tidpunkt kan det få ganska stora konsekvenser. Därför har jag sett till att ordna hydraulik service så att vi alltid har fräscha maskiner. Kolla gärna in http://www.rpfhydraulic.se/http://www.rpfhydraulic.se/ om du vill veta mer om service och reparationer av pumpar och motorer. 

Skönt att ha det klart innan semestern

Nu är det snart dags att ställa undan jobbeskorna några veckor och ta fram linne och badbrallor istället. Det ska bli helt underbart att byta ut olja och smuts under naglarna mot solskyddsfaktor och sand! 

De sista maskinerna och pumparna får sin hydraulik service i veckan som kommer så jag vet att allt är fit for fight när det sedan är dags att dra igång igen efter semestern. Det kommer att bli en resa till Skåne där jag ska besöka Stenshuvud och Ale stenar och äta massor av god fisk,. Sen blir det faktiskt att bada här hemma. Det finns några fina sjöar uppe i Vättlefjäll som jag vill besöka. Det är ett naturreservat som ligger alldeles intill stan och många åker hit för att ladda batterierna och njuta. Är du nära Göteborg någon gång kan jag rekommendera den platsen! 

30 Jun 2022