logo-image

Tre saker att tänka på vid flytten

Det krävs lite mer än några biffiga goa gubbar som kommer och bär lådor när en ska flytta. Men vad ska man tänka på? Här får du tre tips som jag ofta delar med mig av, och som jag själv har haft nytta av när jag själv har flyttat.

#1 Packa rätt

Välj att packa allt i samma typ av flyttlåda. Det kan låta lite löjligt men det finns en tanke bakom detta. Om alla lådor är lika stora så är de mycket lättare att packa in i flyttbilen eller på släpet. Tänk också på att inte packa för tungt. 

#2 Planera städningen

Jag som inte gillar att städa brukar anlita städfirma för flyttstädning i Göteborg och det har verkligen underlättat. De brukar dock vara bokade rätt lång tid i förväg så se till att planera in städningen i god tid. Vet du inte vem du ska kolla med när det gäller flyttstädningen? Då kan jag tipsa om https://jourstadsverige.se/ som är väldigt duktiga. 

#3 Ha kul!

Att flytta till något nytt är spännande och ser man till att ha roligt medan man flyttar så går allt som en dans. Det blir roligare om man hjälps åt och mitt sista, och bästa, tips är att bjuda hem vänner och släkt på flyttdagen. Köp hem en bricka med nåt gott på och sedan är det bara att jobba på. Några som packar ner i lådorna i gamla lyan, några som bär och några som packar upp. 

11 Jun 2022