logo-image

Varför inte testa dina produkter?

Ibland behöver man testa sina produkter. Framför allt om man har tagit fram nya produkter, är testningen väldigt viktig. Har man konstruerat en stol (för att ta ett mycket enkelt exempel) måste den ju hålla att sitta på i åratal. Nu finns det ju mycket mer avancerade produkter att testa än stolar. Ibland kan det handla om avancerad, teknisk utrustning, som ska klara hetta, kyla, fukt och egentligen alla situationer. Ibland måste man bara testa att elektroniken fungerar. Det är här som Elektronik Mekanik AB kommer in i bilden. De har utrustningen för detta.

Testutrustning för olika produkter

Framför allt har de testutrustningar. Där kan de tillverka helautomatiserade testutrustningar med specialkonstruerade hård- eller mjukvara till testkablade och olika testlådor. De tillverkar testutrustning, och efter dina önskemål som beställare. Om du hellre vill det, kan de även utföra jobbet i de testlokare de redan har. De har helautomatiserade testutrustningar, specialkonstruerade datorporgram, om det är sdet du behöver, och testkablage och tillhörande testlådor.

Ytmontering och kretskort

De har även kretskortsmontage, om du behöver med hål eller ytmontering, de har finmekaniskt montage, kabeltillverkning och kan montera hela styrskåp och nödvändiga apparater. De kan anpassa sin till verkning till de behov som du som beställare har behov av. Här har de hög kompetens med lång erfarenhet.

13 Dec 2017